Boutique Hotel

Beleef de Bommelerwaard en onze gastvrijheid zoals u nog nooit tevoren hebt meegemaakt. Keuze uit een van onze stijlvol ingerichte kamers waar het u aan niets ontbreekt. Het team van Amadeus staat graag voor u klaar!

Op een wel heel bijzondere manier genieten van de mooie Bommelerwaard. Dat is wat we terug horen van onze hotelgasten. We noemen het bewust een hotel en geen bed & breakfast. Ook al slaap je in ‘boerderijkamers’ en zien we er niet uit als een hotel. Dat komt omdat we ook ons sfeervolle restaurant tijdens uw verblijf in de aanbieding hebben.

Boerderijkamers met sfeer en luxe

Ons pand aan de dijk heeft drie verschillend ingerichte hotelkamers. Een hoog sfeerniveau en aan alles is gedacht qua luxe, sfeer en vooral om het u zo huiselijk mogelijk te laten zijn. Even weg uit de drukte en genieten van het mooie uitzicht over de dijk naar de Maas.

Kamer Sjef
Onze grootste kamer met uitzicht over de afgedamde maas. De kamer straalt rust uit en dit vind je terug in het royale bed en een heerlijk ligbad. De kamer heeft daarnaast nog een eigen badkamer met douche en toilet.

Kamer Pilar
Deze ruime kamer voelt aan als thuis. Een comfortabel tweepersoonsbed met een badkamer en suite. Hier tref je een ligbad, toilet en douche. Een gevulde minibar maakt het de kamer compleet.

Kamer Cameron
Deze romantische kamer is niet de grootste, maar wel knus en comfortabel. De badkamer heeft een ligbad met handdouche en natuurlijk ook een gevulde minibar. Het toilet bevind zich direct naast de kamer.

Na uw overnachting staat er een heerlijk ontbijt klaar in de boerenkeuken van de ontbijtkamer. Bak je eigen broodjes af en kook nog wat verse eitjes en geniet van al het lekkers dat we voor jullie hebben klaargezet.

Uitstekende zakelijke faciliteiten

Voor zakelijke gasten en gezelschappen hebben we bijzonder aantrekkelijke faciliteiten. Om te vergaderen of bijvoorbeeld een brainsessie te houden. Met verschillende vergaderkamers in stijl, voorzien van een houthaard en chesterfield meubilair, heeft u de perfecte ambiance om helemaal out of the box te denken met uw Management Team of uw zakelijke bijeenkomst extra cachet te geven. Aan uitstekende catering en maximale service zal het u zeker niet ontbreken.

Sfeerimpressie