Hotel

Beleef de Bommelerwaard en onze gastvrijheid zoals u nog nooit tevoren hebt meegemaakt. Keuze uit een van onze stijlvol ingerichte kamers waar het u aan niets ontbreekt. Het team van Amadeus staat graag voor u klaar!

Op een wel heel bijzondere manier genieten van de mooie Bommelerwaard. Dat is wat we terug horen van onze hotelgasten. We noemen het bewust een hotel en geen bed & breakfast. Ook al slaap je in ‘boerderijkamers’ en zien we er niet uit als een hotel. Dat komt omdat we ook ons sfeervolle restaurant tijdens uw verblijf in de aanbieding hebben.

Boerderijkamers met sfeer en luxe

Ons pand aan de dijk heeft drie verschillend ingerichte hotelkamers. Een hoog sfeerniveau en aan alles is gedacht qua luxe, sfeer en vooral om het u zo huiselijk mogelijk te laten zijn. Even weg uit de drukte en genieten van het mooie uitzicht over de dijk naar de Maas.

In de zomer geniet u lekker op ons terras of begin de dag met een paar baantjes in ons buitenzwembad of een gezonde wandeling langs de boorden van de rivier de Maas. Desgewenst zorgen we ervoor dat er fietsen voor u beschikbaar zijn voor een mooie dijkenroute.

Uitstekende zakelijke faciliteiten

Voor zakelijke gasten en gezelschappen hebben we bijzonder aantrekkelijke faciliteiten. Om te vergaderen of bijvoorbeeld een brainsessie te houden. Met verschillende vergaderkamers in stijl, voorzien van een houthaard en chesterfield meubilair, heeft u de perfecte ambiance om helemaal out of the box te denken met uw Management Team of uw zakelijke bijeenkomst extra cachet te geven. Aan uitstekende catering en maximale service zal het u zeker niet ontbreken.

Sfeerimpressie