Vergader Diner

Een zakelijk vergaderdiner in de karakteristieke omgeving van onze restaurant-boerderij aan de Wellse dijk. Anders dan anders en de basis voor een inspirerend overleg gekoppeld aan een heerlijk diner naar wens!

Vergaderen met culinair accent

Dineren tijdens de vergadering, of zo je wilt: vergaderen tijdens het diner. Bij Amadeus hebben we een aantal sfeervolle op zich staande ruimten die we speciaal voor dit soort gelegenheden hebben ingericht. Sfeervol bij het haardvuur uw zakendiner (onopvallend) laten uitserveren en in ongedwongen sfeer de beste besluiten nemen met uw zakenpartners en/of uw management team.
Informeer naar de mogelijkheden en neem contact op met Frank of stuur een mail met de specifieke wensen en de omvang van het gezelschap naar info@amadeuswellseind.nl. Dan zorgen we graag voor een passende aanbieding.

Verrassend voorstel

Kom eens langs om je wensen en de mogelijkheden te bespreken. We hebben ruime ervaring en legio mogelijkheden om een perfect passend draaiboek voor je in elkaar te zetten. Afgestemd op de wensen en altijd opgebouwd uit diverse keuzemogelijkheden en een transparante offerte.

Neem contact met ons op