Amadeus gastenboek

Breng hier je eetlust, je humor en je goeie zin mee naar toe, de rest doen zij bij Amadeus! Topper, eten is goed en smakelijk, sfeer is onbetaalbaar. Als je van chique, rust en steriliteit houdt is het misschien beter om verder te zoeken.

Paul en Diane

Wij hebben nu al diverse malen bij u gegeten. Zo ook afgelopen zaterdag. Mijn complimenten voor uw zaak! Sfeer en eten zijn geweldig. Maar een extra compliment wil ik uw bedrijfsleider maken (althans, ik vermoed dat hij uw bedrijfsleider is). Deze man brengt de sfeer die zo vaak ontbreekt bij veel restaurants. Humor gecombineerd met vakkundigheid. Fantastisch om te zien en beleven!!

R.J. Deege

Fantastische gelegenheid voor een familie verjaardag. Heel relaxed, informeel, vriendelijke bediening en gastheer, eten goed en de ambience van de locatie en het zwembad voor de kids maken het af! Absolute aanrader!

Daniels

Voor de 2e keer geweest afgelopen zaterdag. Wat een sfeer zeg. En ik sluit me aan bij de vorige spreker. Hulde voor de bediening. De dames en heer zijn geweldig! Wat een perfect team staat daar. Er wordt gelachen en je wordt op je wenken bediend. De weinige foutjes die gemaakt worden, worden met een lach opgelost. Fantastisch. Het eten was als de vorige keer. Lekker, ouderwets lekker en meer dan genoeg! Dit wordt zeker onze vaste stek!

Edwin

Niet in woorden uit te drukken: geweldige ontdekking, super sfeer, heerlijk eten en super bediening.

Fleur Korbach

We hebben hier met 10 personen heerlijk gegeten. De gerechten waren voortreffelijk, de sfeer en aankleding zijn echt perfect. De bediening was meer dan in orde. Niets was te veel, zelfs de ranje voor de kleinste werd speciaal gehaald. Dit is geen standaard restaurant, maar echt iets bijzonders en dat moet je weten te waarderen. Als je een sterren-restaurant verwacht waar op fluitstertoon gesproken wordt, dan moet je hier niet zijn. Maar wil je lekker ontspannen bourgondisch uit eten en wil je niet de hele avond opgeprikt zitten ,dan is dit the place to be. Let vooral op de leuke teksten op de muren! Wij hadden de kleine kamer links achterin en hadden dus de beschikking over een eigen open haard. Super gezellig en lekker warm tijdens de sneeuwbuien buiten.

Hilgert